Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SDK breder sig på Fyn

Søgeord:

2. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

841 gange

Læses i øjeblikket af:

0

SDK Shipping A/S overtager G. Sunesen ApS og Stevedoren Fyn ApS i Odense.

 

G. Sunesen og datterselskabet Stevedoren Fyn har ligesom SDK dybe rødder i det maritime Danmark, hvor agentur, befragtning og stevedoring i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

 

Om købet af G. Sunesen og Stevedoren Fyn udtaler Søren Gran Hansen, administrerende direktør i SDK-gruppen:

 

- Det har længe været SDK’s ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter på Fyn, og vi er utrolig glade for, at købet af G. Sunesen nu er på plads. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som SDK står for.

 

Med opkøbet udvider og komplementerer SDK paletten af ydelser på Fyn, hvor SDK Shipping i forvejen er repræsenteret med 2 kontorer.

- Aktiviteterne i G. Sunesen supplerer vores eksisterende aktiviteter i Nyborg og Lindø rigtig godt, og vi er nu stærkt repræsenteret i hele Danmark, slutter Søren Gran Hansen, adm. direktør i SDK-gruppen.

 

De 2 ejere af G. Sunesen, Niels Vester og Jacob Andersen, ser ligeledes frem til at blive en del af SDK og udtaler:

 

- Vi ser frem til at blive en del af SDK og de muligheder, det giver kunderne og os fremover. Vi har fulgt virksomheden gennem årene og føler os sikre på, at vores aktiviteter passer perfekt ind i det nye set up.

 

Niels Vester og Jacob Andersen, fortsætter begge i selskabet, hvor de vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere.

SDK-gruppen faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik og chartering samt services til cruiseindustrien via gruppens 24 egne kontorer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk