Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SDK Shipping flytter på Østhavnen

Søgeord:

12. december 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1920 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Shipping-virksomhedens syv ansatte i Aalborg får arbejdsplads på Langerak 17.

 

Snart flytter endnu en stor logistikvirksomhed ud hos Aalborg Havn i Aalborg Øst. Fra og med 1. januar bliver kontoret på Langerak 17 nemlig det aalborgensiske udgangspunkt for en af landets største shippingvirksomheder, SDK Shipping.

 

Virksomheden – tidligere Shipping.dk – , der er repræsenteret i fem lande med cirka 350 medarbejdere fordelt på 23 kontorer, flytter dermed sin nuværende Aalborg-afdeling fra Stigsborgvej i Nørresundby, hvor man har haft kontor siden overtagelsen af Maersk Broker Agency i 2015.

 

- Vi har haft et stort ønske om at flytte til et mere maritimt miljø. Vores nuværende placering er ikke det maritime område, det var engang, og i dag mangler vi simpelthen nærhed til øvrige virksomheder inden for sektoren og ikke mindst det netværk, der følger med, når man befinder sig der, hvor tingene sker, siger chief operating officer hos SDK Shipping, Steffen S. Dalgaard, og uddyber:

- Vi begyndte at kigge efter alternativer, og da det er en central del af vores strategi at være lokale i kundernes nærområde, var det afgørende for os at blive i Aalborg. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Aalborg Havn, der betyder, at vi nu kommer tæt på både de maritime aktiviteter og flere potentielle kunder.

 

SDK er desuden det nye navn for Shipping.dk, og navneforandringen, der trådte i kraft den 28. juni, omfattede også virksomhedens datterselskaber. Herunder blandt andre J. Gotfred Jensen Shipping i Aarhus, Randers Agencies i Randers og Thomas Wang i Nyborg, der tidligere blev drevet under egne brands. Skiftet skulle ifølge Steffen S. Dalgaard slet og ret samle de forskellige virksomheder til én enhed med fælles indgang til virksomhedens løsninger.

Virksomheden rundede sidste år en milepæl med en omsætning på en milliard, og hos Aalborg Havn ser man frem til at få den succesfulde virksomhed ud på Langerak:

 

- SDK Shipping er blandt landets største shipping-agenturer, og vi er rigtig glade for, at vi igen er lykkedes med at tiltrække en så væsentlig virksomhed til vores erhvervspark. Der har været stor gensidig interesse omkring aftalen, og vi ser meget frem til, at de starter op til januar og naturligvis også til løbende at samarbejde med dem, siger commercial manager hos Aalborg Havn Logistik, Jeppe Faber.

 

På kontoret får SDK Shipping cirka 120 kvadratmeter med brugsret til blandt andet kantine og mødefaciliteter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk