Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Slæbende dataudveksling i Hamborg

Søgeord:

8. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

193 gange

Læses i øjeblikket af:

1

HVCC og Kotug Smit etablerer pilotprojekt.

 

Hamburg Vessel Coordination Center (HVCC) og slæbebådsvirksomheden Kotug Smit Towage vil i fremtiden arbejde tættere sammen for at smidiggøre og koordinere forudgående planlægning for fartøjers ankomster og afgange og den tilhørende slæbe-service.

 

Det hele handler om udveksling af data, således at slæbebådsaktiviteter bedre kan udnyttes, og ifølge selskaberne vil det fremtidige tættere samarbejde betyde en optimering af effektiviteten på Hamborg havn.

 

Gerald Hirt, managing director hos HVCC:

 

- Vores samarbejde med Kotug Smit markerer en vigtig milepæl i den fortsatte udvikling af partner-porteføljen hos HVCC. Vi tror på, at det omfattende netværk og udveksling af data i havnebranchen giver enormt potentiale for øget effektivitet på havnen i Hamborg, siger Gerald Hirt.

Eva Beykirch, general manager hos Kotug Smit Towage i Tyskland:

 

- Kotug Smit Towage og HVCC har haft en konstruktiv udveksling af data i et stykke tid nu. Vi er især glade for samarbejdet i dette pilotprojekt. Progressiv digitalisering er fremtiden og med denne omfattende informationsplatform forventer vi at se forbedringer i udnyttelsen slæbekapaciteten såvel som en mere effektiv rute- og driftsplanlægning ombord på slæbebådene, siger Eva Beykirch. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk