Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Smyril Line åbner ny fragtrute fra Hirtshals

Søgeord:

6. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

632 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udvider flåden med ro/ro-skibet ”Akranes”.

 

Det færøske rederi Smyril Line udvider fra midten af januar 2020 trafikken i Nordatlanten med oprettelsen af en ny fragtrute mellem Torshavn i Færøerne, Thorlakshöfn i Island og Hirtshals.

 

Den nye rute oprettes med henblik på at øge serviceringen af godstrafikken på Færøerne og Island samt at kunne betjene det stigende antal rejsende til og fra Færøerne og Island.

 

Med købet af et ekstra ro/ro-skib fra det finske rederi Bore udvider Smyril Line sin nuværende flåde, når de sidst i december overtager skibet Bore Bank. Det 138 meter lange og 23 meter brede skib er bygget i Norge i 1998 og får navnet Akranes. I fremtiden vil Smyril Lines samlede flåde dermed bestå af i alt fem skibe - nemlig Hvitanes, Eystnes, Norröna, Mykines og Akranes.

Ifølge Smyril Line åbner den kommende rute op for nye muligheder på det islandske og skandinaviske marked, idet de islandske og skandinaviske virksomheder får nye og gode transittider samt en shortsea-løsning mellem Reykjavík-området og Skandinavien. Ruten bliver dermed en af de hurtigste godstransportløsninger mellem Skandinavien og området ved Reykjavik.

 

- Smyril Lines udvidelse af trafikken kommer ikke som nogen overraskelse for Hirtshals Havn, da vi over de seneste år har set, at Smyril Line har udvist en betydelig handlekraft, der tilsvarende har betydet en løbende og strategisk velfunderet vækst hos rederiet, siger Hirtshals Havns administrerende direktør, Jens Kirketerp Jensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk