Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Søfartsstyrelsen vært for global maritim COVID-19-vidensdeling

Søgeord:

29. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

171 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Maritime administrationer fra hele verden samlet for at tale perspektiver på COVID-19.

 

Som del af Danish Digital Maritime Day 2020 d. 28. oktober samledes maritime administrationer fra hele verden til det andet Maritime Administrators Forum. Søfartsstyrelsen var vært.

 

Maritime Administrators Forum 2020 satte fokus på COVID-19, og hvad vi som maritime administrationer indtil videre har lært af håndteringen af COVID-19 pandemien og ideer til, hvordan vi fremadrettet kan handle.

 

Deltagere fra mere end 20 maritime administrationer fulgte med i oplæg fra prominente talere, der repræsenterede forskellige perspektiver fra den maritime industri: Brigit Gijsbers fra det hollandske Ministry of Infrastructure and Water Management, Guy Platten, generalsekretær for International Chamber of Shipping (ICS), Palle Laursen, Chief Technical Officer, A.P. Moller - Maersk A/S samt Ole Philipsen fra CO-SEA/Dansk Metal.

Blandt både oplægsholdere og deltagere var der bred enighed om, at de humanitære konsekvenser for søfarten er en af de centrale prioriteter i håndteringen af COVID-19, og at den globale krise ikke må påvirke arbejdet med at gøre søfarten grønnere. /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com