Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stena Line navngiver ny østersøfærge

Søgeord:

5. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

306 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Stena Estelle der det  nyeste og største skib i Stena Lines flåde i Østersøen.

 

Den 3. september 2022 blev der afholdt en ceremoni for at navngive det nye fartøj på linjen Gdynia-Karlskrona. Champagnen blev brudt på siden af Stena Estelle-færgen af Gdynias viceborgmester for økonomi, Katarzyna Gruszecka-Spychała, skibets gudmor.

 

- Sejl på Østersøen og forbinder Gdynia med Karlskrona, Polen med Sverige. Vær en glæde for besætningen og passagererne på enhver rejse. Bring ære til dem, der byggede dig! I name you Stena Estelle, sagde Katarzyna Gruszecka-Spychala, og så brød hun, som traditionen kræver, champagnen på skibssiden.

 

Ceremonien blev overværet af repræsentanter for lokale og centrale myndigheder samt Gdynia Havn og mange virksomheder fra shipping-, speditions- og logistiksektoren. Blandt gæsterne var minister Marcin Horała, statssekretær i ministeriet for fonde og regionalpolitik, Jacek Sadaj, præsident for havnemyndigheden i Gdynia, Dorota Arciszewska-Mielewczyk, præsident for de polske havlinjer og Magdalena Pramfelt, honorær generalkonsul for Sverige i Gdansk.

Fra Stena Lines side var blandt de tilstedeværende Dan Sten Olsson, direktør for Stena AB Group og ejer af Stena Line, Niclas Mårtensson, CEO i Stena Line og Marek Kiersnowski, direktør i Stena Line Polska Sp. Zoo. og handelsdirektør for ruten Gdynia-Karlskrona. 250 venner og bekendte til Stena Line var vidner til den officielle navngivning af skibet.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk