Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor omsætning af gods 2022

Søgeord:

19. oktober 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

230 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kolding Havn: Resultaterne efter 9 måneder tyder på rekordår i 2022.

 

Hvis det høje aktivitetsniveau kan fastholdes året ud, vil vi for hele 2022 realisere det bedste resultat for godsomsætning de seneste fem årgange – og med lidt ekstra optimisme kan vi nå den største godsomsætning nogensinde i havnens historie for 2022. Om det bliver den ene eller anden rekord – så har vi hidtil set et meget højt aktivitetsniveau i 2022, markedsomstændighederne taget i betragtning. Hele 11 pct. mere gods end i samme periode sidste år pr. ultimo september.

 

På havnens bruttotal for de enkelte kategorier af gods har vi ikke været ramt af leveringskrisen i byggebranchen – tværtimod ligger alle indeks hér bedre end i 2021.

Første måned for havnens nye direktør

- Selv om havnens nye direktør Heino Svenningsen kun netop har været i jobbet én måned, så er involveringsgraden allerede tårnhøj i mange opgaver.

 

- Jeg har følt mig meget velkommen på havnen, hvor både medarbejdere, bestyrelsen, havnens virksomheder og samarbejdspartnere i øvrigt har taget rigtig godt imod mig, fortæller havnedirektør Heino Svenningsen.

 

- Jeg har prioriteret hurtigt at kaste mig ud i opgaverne, ofte sammen med havnens medarbejdere, så jeg har fået øget indsigten i vores dagligdag, drift og muligheder – på meget kort tid faktisk.

 

Opgaverne har været alt fra projektet med elforsyning til skibe og kraner i 2023 til strategiske overvejelser sammen med havnebestyrelsen samt en kraftig oprydning i havnens portefølje af projekter, for ikke at nævne involveringen i det store projekt om udvikling af havneområderne.

- Jeg ser hellere, at vi gennemfører tre konkrete projekter på havnen, end vi har løse planer om måske 30 projekter, for at stille det lidt på spidsen, slutter Heino Svenningsen.     /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk