Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ultrabulk åbner i Dubai

Søgeord:

14. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

373 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dansk opereret tørlastrederier åbner kontor i Dubai.

 

 

Stadigt flere aktører i den globale maritime sektor etablerer repræsentationer i Dubai. Nu har det chilenske tørlastrederi – der opereres fra København – også åbnet kontor i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.

 

Dermed er Ultrabulk oppe på otte kontorer i alt.

 

Det skriver rederiet i en pressemeddelelse.

 

Dubai-kontoret vil blive ledet af Philip Wiencken, som allerede har været ansvarlig for Ultrabulk-aktiviteterne i regionen i de sidste 3 år, hvor han har arbejdet med base i rederiets Singapore-kontor.

- Det er utrolig spændende for os at åbne kontor her i Dubai, og vi ser frem til at kunne servicere vores kunder endnu bedre ved at have en lokal tilstedeværelse. Vi håber at fortsætte med at bygge videre på vores eksisterende platform og opnå flere synergier med vores teams i Cape Town og Singapore, siger Philip Wiencken.

Administrerende direktør Per von Appen udtaler i en kommentar:

 

- Vi er meget tilfredse med den støtte, vi har fået fra kunder i Mellemøsten i de seneste år. Vores fodfæste på det mellemøstlige marked kombineret med vores fokus på Afrika, for både de større og mindre skibe, har givet betydelige synergier mellem vores teams.”

 

Ultrabulk driver mere end 160 skibe, der årligt transporterer mere end 52 millioner MT tørlast. Ultrabulk er en del af Ultranav, der driver mere end 400 skibe, herunder tankskibe, bulkere, gasskibe og slæbebåde.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk