Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Verdens største i Hamborg

Søgeord:

14. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

535 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ever Ace lagde til for første gang i den store tyske havn.

 

Onsdag den 8. september anløb verdens største containerskib Ever Ace for første gang havnen i Hamburg.

 

Med en kapacitet på 23.992 TEU er Ever Ace i øjeblikket det største containerskib i verden. Med en længde på 400 meter, en bredde på 61,5 meter og et maksimalt dybgang på 16 meter kan containerskibet rumme 28 TEU mere end det hidtil største "HMM Algeciras".

 

Det taiwanske rederi Evergreen Marine bestilte skibet til at skulle bygges på det sydkoreanske værft Samsung Heavy Industries for omkring 150 mio. dollars. Ever Ace forlod værftet den 28. juli på vej mod Qingdao. Yderligere fem skibe af denne type skal bygges på værftet.

 

- Det er klart fra ankomsten af verdens største containerskib Ever Ace, at Hamburgs havn har lavet sine lektier. Især med indløbsjusteringen og udvidelsen af passageområdet kan de største containerskibe anløbe havnen i Hamburg. På denne måde forbliver Hamburgs havn et attraktivt knudepunkt i Europa, siger Axel Mattern, administrerende direktør for Port of Hamburg Marketing.

Ever Ace sejler mellem Nordeuropa og Asien. Containerskibet opererer på Ocean-Alliances NEU6-rute. På Evergreen er ruten kendt som China-Europe-Mediterranean Service (CEM). Rotationen omfatter kald til Hamburg, Felixstowe, Rotterdam, Colombo, Tanjung Pelepas, Kaohsiung, Qingdao, Shanghai, Ningbo, Taipei, Yantian, Tanjung Pelepas, Rotterdam, Felixstowe og Hamburg. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com