Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vi sejler som vanligt!

Søgeord:

28. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

213 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ForSea sejler videre med fragt, jobpendlere og fritidsrejsende.

 

ForSea krydser Øresund med høj frekvens og er fortsat den trygge forbindelse mellem Danmark og Sverige. Alle rutiner er gennemarbejdede og velafprøvede, så vi kan tilbyde en rejse under trygge forhold.

 

Danmark har indført yderligere rejserestriktioner for svenske borgere og opfordrer samtidig danske rejsende til at udvise særlig agtpågivenhed. Men ForSea sejler videre og vil fortsat sikre overfarten for personale i plejesektoren, øvrige jobpendlere og fragt-trafik, men også for øvrige fritidsrejsende. Muligheden for en shoppetur eller et restaurantbesøg ombord eksisterer fortsat, ligesom danske rejsende stadig kan tage en tur til Sverige, måske for at besøge sommerhuset. ForSea har siden pandemiens udbrud udarbejdet rutiner for at sikre gæsternes tryghed, så turen ombord kan byde på afkobling og shopping i trygge rammer.

For fragttrafikken er der, ud over den ordinære sejlplan, indsat ekstra afgange for at kunne tilbyde fleksibilitet og imødekomme transportbehovet til og fra Skandinavien.

 

En fortsat forbindelse mellem Danmark og Sverige er yderst vigtig. Vi må sikre transport over sundet af såvel produkter som arbejdskraft. At vi derudover kan tilbyde en afkoblende rejse med både restaurantbesøg og shopping er også af stor værdi. ForSea skal ses som en tryg og ansvarsfuld overfart, uanset om det gælder transport eller privat rejse, siger Kristian Durhuus, CEO ved ForSea.

 

Information angående COVID-19

ForSea og færgelinjen mellem Helsingør-Helsingborg følger myndighedernes retningslinjer for reducering af smittespredningen af COVID-19. Vi har god plads ombord, ekstra rengøringsrutiner af alle overflader, håndsprit er tilgængeligt og vi opfordrer alle rejsende til at holde afstand og blive hjemme ved de mindste tegn på symptomer. Ombord på vores færger skal man bære mundbind, medmindre man sidder ned for at spise eller drikke. Læs mere på www.forsea.dk/corona

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk