Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

WSC opruster med tre nye

Søgeord:

7. juli 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

434 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Forstærker organisationen med nye profiler i Europa og USA.

 

World Shipping Counsil har ansat tre nye medarbejdere, der skal arbejde for fremtidig vækst i en sikker og bæredygtig shipping sektor.

 

Anna Karklina

I Europa har WSC ansat Anna Karklina som EU-politisk rådgiver. Hun skal arbejde på tværs af alle interesseområder for orgaisationen, og skal blandt andet bidrage med overvågningen af ny EU-regulering af søfarten og andre lobby-aktiviteter.

 

Hun har arbejdet som lobbyist i Bruxelles i de seneste fem år for organisationen One Policy Place. Anna Karklina er født i Letland og har studeret i Holland og Danmark.

George Charalampidis

George Charalampidis, der er jurist, tiltræder rollen som leder af ”Regulatory Affairs”, en global rolle med udgangspunkt i London i primær forbindelse med WSC’s Washington DC-kontor.

Hans hovedfokus vil være på spørgsmål om sikkerhed (safety and security)

 

George Charalampidis har tidligere arbedjet for International Chamber of Shipping, der repræsenterer skibsrederinteresser i det meste af verden..

 

Før han kom til WSC, repræsenterede George skibsejere og operatører gennem International Chamber of Shipping ved IMO, andre mellemstatslige organisationer og fora.

Nicholas “Nick” Tabori

Nicholas "Nick" Tabori er tiltrådt WSC-kontoret i Washington som direktør for U.S. Regulatory Affairs. Nick vil arbejde på tværs af en række emner, primært med fokus på lovgivning og rammevilkår i USA.

Han er uddannet jurist - og har en fortid i US Coast Guard - hvor han tjente operativt i bekæmpelsen af narkotika-kriminalitet og Operation Iraqi Freedom.

Siden har han arbejdet juridisk med en lang række områder, blandt andet for IMO.

 

- Jeg er meget glad for at byde Anna, George og Nick velkommen på holdet. Vi er ved et vendespunkt for søfarten, med store udfordringer og muligheder, der skal løses på nationalt, regionalt og internationalt plan. WSC arbejder på tværs af alle fronter for en offentlig politisk ramme til støtte for dekarboniseringen af skibsfarten, en mere sikker industri, samt modstandsdygtige globale forsyningskæder for fremtiden. Vores nye kolleger vil tilføje væsentlig kompetence og erfaring og styrke vores organisation til at understøtte dette arbejde, siger John Butler, President & CEO for WSC.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk