Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tilmeld dig nu - hvis du vil præge fremtidens løsninger

Søgeord:

16. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Så er det nu, du skal melde dig til Søfartsstyrelsens workshop ”Maritime Consensus”. Her kan du være med til at udvikle fremtidens alternativ til det tunge papirarbejde.

Så er det nu, du skal melde dig til Søfartsstyrelsens workshop ”Maritime Consensus”. Her kan du være med til at udvikle fremtidens alternativ til det tunge papirarbejde.Den globale maritime sektor samles i København for at diskutere fremtidens skibsfart under Danish Maritime Days i uge 41. Søfartsstyrelsen er aktiv deltager hele ugen og inviterer dig nu til workshoppen ”Maritime Consensus” den 7. oktober.

 

Her er de elektroniske løsninger i centrum, når workshoppen stiller spørgsmålet:

 

Hvis du kunne bruge 10 millioner dollars på elektroniske løsninger, der kan reducere de administrative byrder for den maritime sektor – hvad ville du så bruge dem på?

 

Med udgangspunkt i det vil branchefolk og andre interesserede diskutere, hvordan vi bedst gør det administrative arbejde lidt smartere uden at bruge helt så meget papir som i dag.

-Alle er enige om, at mængden af administrative byrder er blevet for stor. Mange flagstater arbejder for at løse dette problem, og IMO bruger mange ressourcer på at finde løsninger. Elektroniske løsninger i særdeleshed synes at være fremtiden. Til ”Maritime Consensus” forener administratorer og maritime virksomheder deres kompetencer for at skabe den bedste vej fremad, siger direktør i Søfartsstyrelsen, Andreas Nordseth om ”Maritime Consensus”.

 

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 18. september.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com