Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tilmelding til Sikkerhedskonference 2014 er nu åben

Søgeord:

17. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dette års sikkerhedskonference for luftfart og jernbane afholdes d. 18. november. Sidste frist for tilmelding er d. 4. november.

Dette års sikkerhedskonference for luftfart og jernbane afholdes d. 18. november. Sidste frist for tilmelding er d. 4. november.Dette års konference lægger særligt vægt på krav om sikkerhedsledelse i virksomhederne (safety management). Det har i en længere årrække eksisteret inden for jernbanen, og er nu også ved at blive mere og mere bredt ud indenfor luftfarten.

 

Kravet retter sig mod virksomheden som sådan, og ikke specielt mod et fagligt emne. Derfor er viden om sikkerhedsledelse også generisk – på tværs af brancher. Konferencen tager fat i nogle centrale udfordringer, som aktørerne møder i deres daglige sikkerhedsarbejde. Hvordan sikrer virksomhederne velfungerende sikkerhedsledelsessystemer i praksis? Hvordan hænger Safety Management Systems sammen med Management Systems – og Quality Systems? Hvornår er et sikkerhedsledelsessystem velfungerende – i egne og i styrelsens øjne? Og hvad er de afgørende forudsætninger for et velfungerende sikkerhedsledelsessystem?

Konferencen indledes af transportminister Magnus Heunicke, hvorefter der vil være en række plenum oplæg om sikkerhedsledelse. Dernæst følger en række sektoropdelte sessioner både formiddag og eftermiddag, og dagen sluttes af med yderligere to plenum oplæg.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com