Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TimoCom: Kunde nr. 100.000 godt påklædt

Søgeord:

8. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dennis Zimmerling, kommende merkonom med fokus på spedition og logistikservice hos tyske Meyer & Meyer, blev forleden bruger nummer 100.000 hos IT-virksomheden TimoCom.

Dennis Zimmerling, kommende merkonom med fokus på spedition og logistikservice hos tyske Meyer & Meyer, blev forleden bruger nummer 100.000 hos IT-virksomheden TimoCom.Som en af Europas førende fashionlogistik-udbydere satser Meyer & Meyer ikke kun med stor succes på mode - også på TC Truck & Cargo, markedsleder blandt fragtbørser i Europa.

 

Optimal kapacitetsudnyttelse

 

Meyer & Meyer tilbyder tjenesteydelser fra hele fødekæden – fra råstoflogistik til oplagring, bearbejdning og ordreplukning til varedistribution for detailhandlen.

 

20-årige Dennis Zimmerling har kun været med i knap tre måneder og arbejder i Osnabrück, i en af de 22 afdelinger i Tyskland. Zimmerling er en af ca. 2000 medarbejdere i virksomheden, som blev grundlagt i 1902.

Zimmerlings første arbejdsdag begyndte med hele to succesoplevelser:

 

- Jeg blev instrueret i TC Truck&Cargo af min kollega, hvor jeg med det samme fandt en egnet fragt. Og åbenbart blev jeg samtidig bruger nr. 100.000 uden at opdage det, fortæller Zimmerling stolt.

Optimal udnyttelse af biler

For Gunnar Stüber, leder af Business Process Organisation hos Meyer & Meyer, er det ikke tilfældigt:

 

- Vi har været kunde hos TimoCom lige fra starten og har nu siden grundlæggelsen i 1997 anvendt TC Truck&Cargo som hovedværktøj i alle vores disponentafdelinger. På den måde kan vi hurtigt og sikkert opnå den optimale udnyttelse af alle vores køretøjer i spotmarkedhandlen og undgår unødvendige og dyre tomkørsler. Takket være tilgangen til op til 450.000 kapacitets- og fragttilbud kan vi således også ved behov udbyde egne læs via børsen. Så kan det ikke overraske, at softwarevirksomheden nyder godt af efterhånden 100.000 tilfredse brugere.

Foto: Fra venstre ses Tim Muke, TimoCom, samt Dennis Zimmerling og Gunnar Stüber, begge Meyer & Meyer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com