Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tip-tog til skidtfisk

Søgeord:

26. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1238 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bogietrækker til Thyholm.

-Der er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget… kan man sige om den nye Scania R 580 bogietrækker, som fremover skal køre med bl.a. skidtfisk hos Bent Kristensen A/S i Thyholm.

 

Det er sælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted, der har leveret den flotte trækker til vognmand Bent Kristensen.

 

Topline-førerhuset er proppet med lækkerier fra Scanias øverste hylder for udstyr, herunder fuld læderpakke på Premium-stole, rat, dørbeklædninger mv., Premium lydanlæg med integreret navigation, termosideruder, stort oliefyr, fuldautomatisk klimaanlæg, Xenon-lys, køle/fryseskab, kaffemaskine osv., osv.

 

Også drivline-teknikken er fra øverste hylde i form af den 16,4 liters V8’er på 580 hk/2.950 Nm, 14-trins GRSO905R-gearkasse med overgear og integreret Retarder samt enkeltreduceret R780-bagtøj med differentialespærre. Sikkerheden er også i top takket være de obligatoriske LDW- og AEB-systemer (hhv. sporassistent og avanceret nødbremse) foruden ACC (afstandsradar), APCC (GPS-styret Cruise Control) samt ESP (elektronisk stabilitets program) og EBS (elektronisk bremseregulering).

Opbygningen, som Stiholt i Thisted har stået for, består af hydraulikanlæg til tipsættevogn, hvor en original 220 liter brændstoftank er ombygget til hydrauliktank, ca. 610 liter dieseltank, stort batterisystem monteret i bagenden med strømudtag til starthjælp, fuld alu-dørk foran den luftforskydelige skammel samt fabriksmonterede sideskørter og skærme.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com