Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TIP Trailer køber flere walking floor-trailere

Søgeord:

25. januar 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1483 gange

Læses i øjeblikket af:

1

TIP Nordic investerer i Walking Floor trailere, som et vigtigt led i deres vækst- og investeringsstrategi.

 

Der er en stigende efterspørgsel efter walking floor-trailere, på grund af væksten i markedet for genbrugsmaterialer og affaldshåndtering, hvor denne trailertype er særligt anvendelig.

 

- Vi oplever en øget efterspørgsel fra både eksisterende og nye kunder efter Walking Floor Trailere, og derfor har vi valgt at sætte yderligere fokus på dette markedssegment, udtaler Christian Petersen, der er General Manager for TIP Trailer Services, Nordic.

 

TIP Trailer ser et stort vækstpotentiale indenfor netop dette marked, da behovet for genbrug og grøn energi kun vil stige i de kommende år.

- Vi ønsker at efterkomme vores kunders behov og at yde den bedst mulige service, hvilket er baggrunden for vores investering i Walking Floor trailere, fortsætter Christian Petersen.

- Vi er glade for, at vi i TIP besidder en stor operationel ekspertise, der muliggør og understøtter denne investering, afslutter han.

TIP Trailer Servies har 50.000 trailere på europæisk plan og mere end 12.000 eksterne trailere på servicekontrakter. /smir

 

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com