Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TNT: Danskere til Drive Me Challenge

Søgeord:

11. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Igen i år deltager et hold danske chauffører i TNT Drive Me Challenge, hvor de dyster om at blive årets mest kundevenlige, trafiksikre og brændstoføkonomiske TNT-chauffør.

Igen i år deltager et hold danske chauffører i TNT Drive Me Challenge, hvor de dyster om at blive årets mest kundevenlige, trafiksikre og brændstoføkonomiske TNT-chauffør.I dag, fredag 11. oktober, lægger holdene fra kaj i hollandske Duiven. Her er opgaven for bl.a. deltagerne fra TNTs depot i Hvidovre at dyste i disciplinerne trafiksikkerhed, kør-grønt og kundeservice.

 

- Ideen med Drive Me Challenge er mere og andet end blot sjov og ballade. Den årlige begivenhed har til formål at teste de deltagende hold, som består af PUD-chauffør, gaffeltruckchauffør og lokal manager i hverdagens udfordringer, forklarer Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Express Danmark.

 

Fra Danmark deltager PUD-chauffør Thomas V. Jensen, mens gaffeltrucken føres af Roberto Orsino. De to får deltagelse af Operations Manager Jens Nørgaard fra TNT Express’ depot i Hvidovre.

Som noget nyt involverer årets konkurrence nogle af de op mod 30.000 lagerfolk, som arbejder for TNT Express. Det i form af gaffeltruck-chauffører, som bliver testet i bl.a. præcisionskørsel og sikkerhed.

 

Deltagerne der samles i dag i Duiven er valgt blandt op mod 15.000 TNT-chauffører på verdensplan.

 

TNT Express Danmark har ikke egne biler men samarbejder med lokale vognmænd, der tilknyttes fast til TNT.

 

TNT Express sørger for løbende uddannelse og træning af alle chauffører.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com