Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TNT Express nordisk gateway for Somfy

Søgeord:

10. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2322 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transportvirksomheden TNT Express offentliggør nu en eksklusivaftale med hollandske Somfy, der producerer elektrisk solafskærmning til boliger samt bygge- og andet boligudstyr.

Transportvirksomheden TNT Express offentliggør nu en eksklusivaftale med hollandske Somfy, der producerer elektrisk solafskærmning til boliger samt bygge- og andet boligudstyr.Ifølge aftalen står TNT Express fremover for transport af pakker og pakkeforsendelser fra Holland til UK, Danmark og resten af Skandinavien.

 

Samarbejdet udspringer af Somfys beslutning om at strømline sin supply chain og nedbringe omkostningerne. I den proces har selskabet blandt andet fusioneret lagerfaciliteter i hele Nordeuropa og ombygget sit centrallager i Hoofddorp ved Amsterdam til europæisk distributionscenter.

 

TNT Express blev i den forbindelse tilknyttet for at hjælpe med procesforbedringer og for at sikre en effektiv forsyningslinje til UK. Allerede tre måneder senere havde Somfys investeringer i det nye transport-setup tjent sig hjem. Den hurtige ’return on investment’ blev blandt andet opnået ved at omlægge forsendelser fra separate pakker til samlede paller.

- Vi stod over for en udfordring med at centralisere distributionen ud fra et stort centrallager i Holland. I samarbejde med TNT Express’ dedikerede kundeservice og deres integrerede ekspresløsninger til UK og Skandinavien er vi lykkedes med at høste betydelige omkostningsbesparelser, siger Jan Mylemans, Logistics & Costumer Service Manager hos Somfy. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com