Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TNT indvier mega-hub i Madrid

Søgeord:

19. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

764 gange

Læses i øjeblikket af:

1

204 læsseramper er klar.

Transportselskabet TNT har netop taget sin nye Madrid-hub i brug. Det sker som led i selskabets fortsat massive investeringer i det europæiske netværk.

 

Det nye, store trafikknudepunkt i Spanien ligger kun otte kilometer fra Madrids internationale Barajas- lufthavn, Spaniens travleste.

 

Med 204 læsseramper og 11.000 m2 lagerplads under tag klarer hub’en 8.500 forsendelser i timen i sit topmoderne, automatiserede sorteringssystem. I tråd med TNTs ambitioner om at skabe et ’state of the art’ logistikknudepunkt i Madrid, benytter den nye hub også særligt måle- og vægtudstyr, der automatisk og præcist måler omfang og vægt på hver forsendelse.

 

Madrid-hub’en samler TNTs internationale og indenrigsoperation i Spanien på ét site. Før blev indenrigsforsendelser håndteret i Getafe, mens TNTs hub i Barajas stod for internationale forsendelser.

Den nye hub er forbundet direkte med TNTs faste vejruter til de øvrige logistikknudepunkter i UK, Frankrig, Italien og Holland-Belgien. Til en start er den koblet til 140 internationale og indenlandske ruter, med en kapacitet, der er gearet til at håndtere forventet vækst i både Spanien og Portugal.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com