Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TNT kører til Kosovo

Søgeord:

27. februar 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1174 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Samtidig oprettes fast vejforbindelse til Istanbul.

Den hollandske logistikkoncern TNT fortsætter sin Outlook-strategi, der sigter mod at øge virksomhedens generelle effektivitet i Europa.

 

Senest har TNT introduceret en ny fast og daglig fragtrute til tyrkiske Istanbul via selskabets europæiske vejnetværk, og TNT bliver dermed, ifølge koncernen selv, den eneste ekspresoperatør, der har en fast vejforbindelse mellem Europa og Istanbul.

 

Den daglige vejforbindelse til Istanbul oprettes for at imødekomme øget handel mellem EU og Tyrkiet, og skal virke som supplement til TNT’s eksisterende natrute med fly til Istanbul.

 

Derudover åbner TNT også en ny rute mellem bulgarske Sofia og Kosovos hovedstad, Pristina med to ugentlige forbindelser.

 

Ian Clough, administrerende direktør hos TNT International Europe:

 

- Vi har i dag det stærkeste, hurtigste og mest omfattende vejnetværk i Europa. Med de nye ruter udbygger vi endnu engang vores operationelle styrke – til glæde for kunderne, der får forbedret adgang til vækstmarkeder i Sydøsteuropa og tættere integration med EU, lyder det fra direktøren i en pressemeddelelse.

TNT Express måtte i fjerde kvartal af 2014 notere et underskud på lidt over en mia. kr. I samme periode i 2013 fremviste TNT et overskud på knap 240 mio. kr.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com