Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TNT totalløsning til medico og pharma

Søgeord:

15. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

566 gange

Læses i øjeblikket af:

1

To globale aftaler på plads.

Transportvirksomheden TNT offentliggør nu to globale aftaler med store, internationale aktører inden for medicinalindustrien. Aftalerne omhandler globale løsninger til temperaturkontrolleret shipping og udspringer af TNTs nye end-to-end service til transport af temperaturfølsomme forsendelser, døbt Medpak VI°C.

 

Medpak-løsningen lanceres først officielt senere i april og er en nyudviklet service til medico- og pharmaindustrien, der imødekommer behovet for temperaturkontrolleret, global shipping.

 

-Vores nye løsning, som har fået stor opmærksomhed fra medicinalindustrien, tilbyder branchen, at de nu kan outsource al håndtering af transport – fra pakning, temperaturstyring, transport og returforsendelser til én global transportaktør. Dermed giver vi en yderst reguleret branche nogle helt nye muligheder for sikker, pålidelig og omkostningseffektiv transport af deres følsomme forsendelser, siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.

Sikkert alternativ til dyre specialtransporter

Hidtil har medico-industrien anvendt dyre specialløsninger fra firmaer uden egne transportnetværk. Det gør TNT op med i Medpak-løsningen, som er en all-inklusive service, der kombinerer transport af medicin og kliniske prøver i temperaturkontrollerede, genanvendelige kølebokse med pålideligheden i TNTs globale vej- og luftnetværk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com