Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TNT’s plastaffald bliver til havebænke

Søgeord:

19. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Plastaffald er guld værd.

Plastaffald er guld værd.Derfor har transportvirksomheden TNT Express i Storbritannien og Irland sammen med et af de førende genanvendelsesfirmaer på de britiske øer, Centriforce, iværksat et omfattende og kreativt genbrugsprogram.

 

Alene siden 2012 har Centriforce indsamlet over 500 tons plastaffald fra TNT Express, der er blevet omdannet til havebænke, naturfortov, kabelisolering, hønsehuse, hestestaldsudstyr, mm.

 

-Genanvendelsesprojektet, som vores kollegaer i UK og Irland har udtænkt sammen med Centriforce, er et skoleeksempel på, hvordan innovativ tænkning kan forene miljøhensyn og velgørenhed, siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Express Danmark, og fortsætter.

 

-Plastaffald er nemlig en værdifuld resurse for virksomheder som Centriforce, og pengene som de betaler for TNTs plast sendes ubeskåret videre til den velgørende organisation Wooden Spoon children’s charity.

Sidste år rundede TNTs samlede donationer til Wooden Spoon 3,25 millioner pund. Organisationen hjælper handicappede unge til et bedre liv bl.a. med inspiration fra rugbysportens kampgejst og værdier.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com