Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

To erfarne herrer stifter ny forretning

Søgeord:

31. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Georgia Boy triller ud som autoriseret vognmand og direktør.

Georgia Boy triller ud som autoriseret vognmand og direktør.To erfarne fynske herrer går nu imod strømmen og etablerer som moderne iværksættere nye virksomheder.

 

Willy Davidsen, bedre kendt som Georgia Boy, samt Asmus Brigsted, kendt fra sit engagement i UC Fyn, har nemlig servicevirksomheden Dansk Rekruttering & Vikar Bureau.

 

Det nye selskab skal både hjælpe engagerede og erfarne medarbejdere samt vognmænd, der mangler en eller flere afløsere, så lastvogne og busser ikke står stille, hvis der pludselig mangler en chauffør.

 

- Der er mangel på kvalificerede afløsere. Samtidig er der mange ældre chauffører, der ikke har lyst til at have et fast job hver eneste dag, men som sagtens kan klare et afløserjob, og som kender det hele, så vognmanden ikke skal ryste for, hvem der nu bliver sendt af sted, siger Willy Davidsen til TTN.

Det har betydet, at Willy Davidsen, der i morgen fylder 65 år, nu føjer yderligere to titler til sit cv, nemlig vognmand og direktør.

På kursus

Willy Davidsen er direktør i det nye firma. For at kunne drive vikarbureau med chaufførudlejning i transportbranchen, skal der også være en transportleder, der opfylder betingelserne, der svarer til at drive vognmandsvirksomhed.

 

Derfor rundede Willy Davidsen lige omkring nytår et vognmandskursus.

 

Han hjælper dog fortsat unge chaufføraspiranter med at komme i elevpladser ude hos vognmænd, og han forsætter også med at arrangere rejser til Nordamerika.

 

Asmus Brigsted, 59 år, tager sig af sin kørelæreruddannelse, hvor der uddannes kørerlærere til alle køretøjskategorier.

Ledige pladser på USA-ture

På den næste tur til Amerika skal Willy Davidsen have et møde med vognmandsfirmaet Stevens Transport i Dallas med henblik på at finde arbejdspladser til danske chauffører, som gerne vil prøve at køre i en anden verdensdel.

- Det kunne jo være sjovt, hvis jeg kan finde arbejde til 10 danske chauffører derovre. Såfremt chaufførerne ellers kan deres arbejde, og det er det, de vil, så skulle der være gode chancer, siger Willy Davidsen.

 

Han er i øjeblikket ved at arrangere tre ture til Amerika, og den første finder sted i marts.

 

Den første tur er fuldt booket. Den næste foregår i juli, mens den tredje tur afvikles i august. Der er stadig ledige pladser på anden og tredje tur for interesserede, som gerne vil se en del af den nordamerikanske transportverden.

 

I alt ansættes seks nye medarbejdere i det nye vikar og rekrutteringsfirma.

 

Den ene af stifterne, Willy Davidsen, ses her ved en Kenworth. Foto: Finn Bjerremand (Arkivfoto)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com