Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye dobbeltstock-vogntog til Grenaa

Søgeord:

8. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rygaard Transport & Logistic A/S, Grenaa, har modtaget to nye komplette hængervogntog med dobbelt bund.

Rygaard Transport & Logistic A/S, Grenaa, har modtaget to nye komplette hængervogntog med dobbelt bund.



Vogntogene omfatter to treakslede forvogne samt to treakslede påhængsvogne udstyret med gardinopbygninger.

 

Lastvognschassiserne er Volvo FM 500, der blandt andet er udstyret med I-Shift gearkasse, VEB+ motorbremse og Globetrotter-førerhus, mens påhængsvognene er af mærket AMT.

 

Forvognenes opbygning er bygget på langvanger i aluminium, hvor de kraftige 40 mm selvbærende aluminiumsbundprofiler tåler tre gange større belastning end andre kendte bundprofiler. Støjen ved kørsel med løftevogn eller eltruck er som et stort plus for arbejdsmiljøet reduceret med ca. 80 procent.

 

Opbygningen har sider med skydepresenning og er bagtil monteret med topklap samt 2500 kg. Zepro HD lift med 200 cm. plade og to udvendige samt en indvendig liftkontakt.

Indvendig er opbygningen udstyret med Ancra-dobbeltdæk, der består af langsgående vanger for lastbomme og 16 tværgående aluminiumslastbomme, så der kan læsses dobbelt lag af paller i hele vogntoget.

Indvendig højde på 3,07 meter

Påhængsvognene er opbygget med de samme ladspecifikationer og udstyret med BPW-aksler med tromlebremser. Hjulbestykningen på påhængsvognene omfatter 12 dæk i størrelsen 265/70 R19,5, der er monteret på stålfælge.

 

Den bolteforskydelige trækstang fra VBG har et prodsøje med Ø 57 mm.

 

Den indvendige højde i påhængsvognene er hele 3,07 meter, og begge vogntog er konstrueret, så de kan ”knækkes” sammen uden at koble fra, så der samtidig kan aflæsses med liftene på forvognene.

 

Påhængsvogne og komplette opbygninger er leveret af MTDK A/S i Randers, mens lastvognschassiserne er solgt af salgschef Erik Neimann, Volvo Truck Center, Randers.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com