Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

To nye fragtbiler til Bjerregaard

Søgeord:

12. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2315 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmand Claus Bjerregaard fra Ola Bjerregaard ApS, Billund fik leveret sin første DAF lastvogn for netop et år siden.

Vognmand Claus Bjerregaard fra Ola Bjerregaard ApS, Billund fik leveret sin første DAF lastvogn for netop et år siden.Vognmand Claus Bjerregaard fra Ola Bjerregaard ApS, Billund fik leveret sin første DAF lastvogn for netop et år siden.

 

Det var dengang en DAF CF 85.410 4x2 trækker med ATe drivlinje, som efterfølgende har haft en god brændstof økonomi, og generelt passer godt ind hos fragtfirmaet i Billund.

 

Da behovet så opstod for udskiftning af to eksisterende fragtbiler, var det naturligt at se. hvilke muligheder DAF havde i dette segment.

 

Valget faldt denne gang på to nye DAF CF 75.360 4x2 forvogne, udstyret med bl.a. fuld luftaffjedring, ZF AS-Tronic gearkasse med 12 fremadgående gear og automatiseret gearskifte.

Indstigning er ligeledes et vigtigt element for en fragtchauffør, derfor blev de nye lastbiler bestilt med DAF CF dagkabine. Denne førerhusversion har en god ergonomi for chauffører, der under arbejdsdagen har mange ind og udstigninger.

 

Fragtladet og lift er monteret af Hedensted Ladfabrik, mens al skrift er lavet af Skiltestedet i Vejle.

 

Autoriseret DAF lastvognsforhandler, ESA Trucks A/S i Kolding, har leveret de nye lastvogne, som er solgt af lastvognskonsulent Thomas Poulsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com