Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

To nye selskaber på Bavnegårdsvej i Kolt

Søgeord:

4. juli 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

På Bavnegårdsvej i Kolt, er der blevet etableret et nyt transportselskab med samme navn som et ophørt selskab med samme navn.

På Bavnegårdsvej i Kolt, er der blevet etableret et nyt transportselskab med samme navn som et ophørt selskab med samme navn.Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har kok Anne Kathrine Brink Gundestrup, Bavnegårdsvej 55, Kolt, Hasselager og Carina Hejlsberg, Rødlundvej 68, Lillering, Harlev J., den 20. juni har stiftet selskabet Kimi Holding ApS, Bavnegårdsvej 55, Kolt, Hasselager.

 

Selskabets kapital er på 80.000 kr., der er indbetalt kontant til kurs 100.

 

Efterfølgende har Kimi Holding ApS, ved kontant indbetaling af 80.000 kr. til kurs 100, stiftet selskabet TKG Transport ApS, Bavnegårdsvej 55, Kolt, Hasselager.

 

Kok Anne Kathrine Brink Gundestrup, Bavnegårdsvej 55, Kolt, Hasselager er direktør i begge de nye selskaber.

Konkurs

Der er tidligere drevet transportvirksomhed med navnet TKG Transport på adressen Bavnegårdsvej 55 i Kolt ved Hasselsager. Selskabet blev dog ved dekret af den 12. juli 2010 erklæret konkurs. Efterfølgende ansøgte den tidligere indehaver og vognmand Tommy Kirketerp Gundestrup, om gældssanering.

I 2009 stiftede Anne Kathrine Brink Gundestrup, Bavnegårdsvej 55 i Kolt, Erita Gundestrup, Blåbærvej 6 i Randers og Carina Hejlsberg, c/o Gundestrup, Bavnegårdsvej 55, Hasselager selskabet Kato Transport ApS, hvor Anne Kathrine Brink Gundestrup er direktør.

 

Selskabet råder over 3 godskørselstilladelser, med vognmand Carina Hejlsberg som transportleder.

 

Af en note i regnskabet for 2012, som netop er offentliggjort, fremgår det, at Kato Transport ApS, har tabt mere end 50 pct. af selskabskapitalen, og der gøres opmærksom på, at der er væsentlig usikkerhed om selskabets evne til at fortsætte driften.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com