Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

To successer bliver fulgt op

Søgeord:

27. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2292 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Lastbiler 3 er for kort tid siden kommet på gaden

Danske Lastbiler 3 er for kort tid siden kommet på gadenEn opfølgning af Danske Lastbiler 1 og 2 er netop blevet lanceret.

 

Lastbilentusiast, Niels Rasmussen, der står bag de to succesramte bøger Danske Lastbiler og Danske Lastbiler 2 fulgte kort før årsskiftet successen op ved at udgive Danske Lastbiler 3, hvor Niels Rasmussen med flotte fotos af gamle lastvogne og korte tekster beskriver det danske vognmandserhverv fra dengang, hvor en hver vognmand havde sine egne farver og sit eget logo på lastvognen, og chaufføren, der sad bag rattet, var pæredansk.

 

Desværre har mange af de viste firmaer lukket og slukket i takt med den stigende konkurrence har holdt sit indtog.

-Mange af firmaerne er heldigvis stadig på landevejen, mens andre har måttet indstille driften, ofte grundet stigende ulig konkurrence, siger forfatter Niels Rasmussen, Vinderup, der fortsætter:

 

-Senest er der også kommet filippiner bag rattet i nogle af lastbilerne. Flere store danske transportkoncerner mener, at det er helt normalt at sætte en ung filippiner til at være deres visitkort udadtil. De skulle måske tage fri en uge fra kontoret og komme med på en tur. Alt i alt en meget trist udvikling for det danske transporterhverv.

 

Den nye bog, er ligesom de to første, udgivet af forlaget LastbilFoto i Vinderup.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com