Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

To tippere til Laursen

Søgeord:

4. juli 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1025 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kel-Berg-levering fra Hedensted.

Entreprenør Ejvind Laursen har netop hentet disse to tiptrailere: En ny fire-akslet Kel-Berg Hardox tiptrailer 35 kubikmeter til hårdt nedbrydningskørsel og en fire-akslet Kel-Berg tiptrailer 37 kubikmeter fra Lastas i Hedensted.

 

Hardox-tiptraileren står på fire ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Den er opbygget med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Siderne er fremstillet i Hardox 450 8 mm alu. profiler med topprofiler og har kasse opbukket i plade med kraftig Hardox 450 bund på 12 mm. Den har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2-vejs ventil, og tophængsel er flyttet cirka 180 mm frem for ti procent ekstra åbning.

 

Den anden Kel-Berg tiptrailer 37 kubikmeter står på fire ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Den er opbygget med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Siderne er fremstillet i 40 mm alu. profiler, bunden er af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2-vejs ventil, og tophængsel er flyttet cirka 180 mm frem for ti procent ekstra åbning.

Trailerne er leveret af Anders Larsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com