Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

To tippere til Laursen

4. juli 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Kel-Berg-levering fra Hedensted.

Entreprenør Ejvind Laursen har netop hentet disse to tiptrailere: En ny fire-akslet Kel-Berg Hardox tiptrailer 35 kubikmeter til hårdt nedbrydningskørsel og en fire-akslet Kel-Berg tiptrailer 37 kubikmeter fra Lastas i Hedensted.

 

Hardox-tiptraileren står på fire ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Den er opbygget med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Siderne er fremstillet i Hardox 450 8 mm alu. profiler med topprofiler og har kasse opbukket i plade med kraftig Hardox 450 bund på 12 mm. Den har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2-vejs ventil, og tophængsel er flyttet cirka 180 mm frem for ti procent ekstra åbning.

 

Den anden Kel-Berg tiptrailer 37 kubikmeter står på fire ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Den er opbygget med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Siderne er fremstillet i 40 mm alu. profiler, bunden er af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2-vejs ventil, og tophængsel er flyttet cirka 180 mm frem for ti procent ekstra åbning.

Trailerne er leveret af Anders Larsen.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1016 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com