Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tocifret vækst i Vagar

Søgeord:

4. april 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

896 gange

Læses i øjeblikket af:

1

5.000 flere passagerer i første kvartal.

Vagar Lufthavn på Færøerne fortsætter den flotte vækst. I årets første kvartal benyttede 56.138 passagerer sig af det nordatlantiske øriges eneste lufthavn, og det svarede til en fremgang på 5.317 passagerer eller 10,5 procent i forhold til de tre første måneder af 2015.

 

Forventet et fald

Egentlig havde lufthavnen forventet et fald i antallet af passagerer på grund af solformørkelsen i marts 2015, der gav Færøerne en tilstrømning af 4.000 naturinteresserede turister fra hele verden, men den pessimisme blev altså gjort til skamme.

 

Ifølge Jákup Sverri Kass, der er direktør i Vagar Lufthavn, skyldes væksten blandt andet, at det er blevet billigere at flyve til og fra Færøerne, og at påsken i år lå i marts. Derudover har Færøernes turistorganisation fået tilført flere penge.

- Vagar Lufthavn vil gerne arbejde tæt sammen med den færøske rejsebranche. Lufthavnen har et tæt samarbejde med Visit Vagar og Visit Faroe Islands, således at lufthavnen kan være en medspiller i arbejdet med at promovere Færøerne som en attraktiv turist-destination, lyder det fra Jákup Sverri Kass i en skriftlig meddelelse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com