Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tørlastchef til rederiet Norden

Søgeord:

22. november 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

604 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny tørlastchef skal styrke rederiet Nordens operatørktivitet.

 

 

 

Dampskibsselskabet Norden A/S har ansat Christian Vinther Christensen som ny chef for Tørlastafdelingen. Christian Vinther Christensen er 46 år gammel og kommer med 16 års erfaring fra tørlastoperatøren Western Bulk. Han er shippinguddannet i Maersk, hvor han inden sin ansættelse i Western Bulk igennem 10 år bestred en række stillinger i gruppen herunder lederstillinger i Maersk Broker.

 

Som leder af Nordens tørlastafdeling bliver det Christian Vinther Christensen, der kommer til at stå i spidsen for den markante forøgelse af operatøraktiviteten i tørlastforretningen, som Rederiet bekendtgjorde i forbindelse med delårsrapporten for 3. kvartal 2016.

 

Operatøraktiviteten står for global transport til søs, hvor indtjeningen består af forskellen mellem det, kunden betaler for transporten og Nordens udgift til at indbefragte et skib for en kortere periode eller blot en enkelt rejse til at udføre transportopgaven. Med sit globale netværk af kontorer og god adgang til både last og tonnage i det globale marked, står NORDEN godt positioneret til at øge operatørforretningen markant.

- Christian Vinther Christensen kommer med en omfattende tørlasterfaring inden for blandt andet operatøraktivitet, som Norden vil styrke markant i forlængelse af Focus & Simplicity-strategien. Ud over at være fagligt meget dygtig er han også en leder med en stærk interesse for mennesker og teamwork. Jeg er derfor sikker på, at han kommer til passe godt ind i Nordens organisation med mange dygtige medarbejder, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham om at gøre Norden endnu stærkere, siger adm. direktør Jan Rindbo.

 

Christian Vinther Christensen siger:

- Jeg er stolt over at blive en del af Norden. Rederiet har gennem årene opbygget et stadigt stærkere brand, og jeg glæder mig til at bringe mine evner i spil og bidrage til, at NORDEN er førstevalget – first choice – for lastkunder, redere, mæglere og ikke mindst dygtige medarbejdere.

Christian Vinther Christensen tiltræder 1. januar 2017 og bliver en del af Senior Management med reference til adm. direktør Jan Rindbo.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com