Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Topchef smækker med døren i DB

Søgeord:

8. februar 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

848 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rüdiger Grube stopper med øjeblikkelig virkning.

Rüdiger Grube, den nu tidligere administrerende direktør i den tyske jernbane-gigant Deutsche Bahn AG gennem otte år, træder tilbage som topchef i virksomheden med øjeblikkelig virkning.

 

Ifølge Financial Times træder Rüdiger Grube tilbage på grund af uoverensstemmelser med bestyrelsen omkring løn og forlængelse af kontrakt.

 

For få dage siden godkendte en enig bestyrelse i Deutsche Bahn dermed Rüdiger Grubes anmodning om at blive fritaget fra sine forpligtelser som det store tyske selskabs administrerende direktør.

 

I en skriftlig meddelelse takker Utz-Hellmuth Felcht, bestyrelsesformand i Deutsche Bahn AG, Rüdiger Grube for hans enestående engagement som topchef i DB gennem otte år:

 

- Rüdiger Grube har ydet et varigt bidrag til DB, især i sit arbejde med at gøre selskabet klar til fremtiden. Han efterlader sit aftryk i Deutsche Bahn som en drivkraft for både digitalisering og Zukunft Bahn-kvalitetsprogrammet, lyder det fra Utz-Hellmuth Felcht.

Økonomidirektør Richard Lutz overtager som midlertidig administrerende direktør, indtil afløseren for Rüdiger Grube er fundet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com