Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Torm fortsætter

Søgeord:

17. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I august fik Torm forlænget sin kassekredit frem til udgangen af marts 2015 for at give arbejdsro til at sikre en ny restrukturering, og det er det store mål, der arbejdes mod nu.

I august fik Torm forlænget sin kassekredit frem til udgangen af marts 2015 for at give arbejdsro til at sikre en ny restrukturering, og det er det store mål, der arbejdes mod nu.- Lad mig straks slå fast, at det ifølge bestyrelsens vurdering fortsat er i alle parters interesse at fortsætte driften af selskabet frem imod en rekapitalisering, sagde Torms bestyrelsesformand, Flemming Ipsen, på rederiets ekstraordinære generalforsamling i København tirsdag.

 

Torms egenkapital er efter en nedskrivning på 192 mio. dollar i første kvartal, fremtvunget af et salg af skibe, faldet til et minus på 125 mio. dollar per 30. juni 2014.

 

I løbet af første halvår har fragtraterne på produkttankmarkedet desuden fortsat været lavere end forventet, men et positivt resultat af driften før renter, skat, afskrivninger og amortisationer (EBITDA) giver bestyrelsen hos Torm motivation nok til at fortsætte kampen mod at sikre en holdbar langsigtet kapitalstruktur.

I første halvår 2014 blev Torms EBITDA et overskud på 34 mio. dollar.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com