Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Torrild-vognmand konkurs

Søgeord:

6. maj 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

3178 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Konkursdekret afsagt ved skifteretten i Aarhus i dag onsdag.

 

Vognmandsvirksomheden A/S Møller Jensen, Torrild har i dag i en pressemeddelelse oplyst, at skifteretten i Aarhus har erklæret virksomheden konkurs. Advokat John Sommer Schmidt fra Gorrissen Federspiel i Aarhus er udpeget som kurator.

 

A/S Møller Jensen, der ifølge Trafikstyrelsens har syv godskørselstilladelser og Stinne Møller Hansen som ansvarlig leder, skriver i pressemeddelelsen:

 

»Det er med stor beklagelse, at jeg skal meddele, at A/S Møller Jensen, Torrild i dag er blevet erklæret konkurs ved skifteretten i Aarhus.

Grundet den hårde konkurrence og branchens trange kår, er A/S Møller Jensen, Torrild derfor ophørt som virksomhed fra i dag.

Vi har forsøgt at hjælpe vores kunder videre, så lukningen af A/S Møller Jensen ikke skulle få den store virkning på deres daglige drift. Tak til alle for godt samarbejde.

Vi har givet vores dygtige chauffører de bedste anbefalinger med på deres videre færd,« skriver Stinne Møller Hansen.

 

Hun oplyser, at hun efter aftale med bestyrelsen for specialforeningen DTL dyr fortsætter på postens som bestyrelsesformand indtil førstkommende generalforsamling i januar 2016.

119 år

Stinne Møller Jensen er fjerde generation i A/S Møller Jensen, Torrild. Ifølge virksomhedens, blev vognmandsfirmaet startet i 1896 af Peder Jensen i Torrild, der siden overdrog forretningen til sønnen Christian Møller Jensen. Han videregav i 1964 familiefirmaet til sønnen Anders Møller Jensen, der overdrog virksomheden til datter Stinne Møller Jensen i 2012.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com