Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Toyota får pris

Søgeord:

19. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

EcoVadis tildeler Toyota ”Gold Level” for de resultater, virksomheden har opnået inden for bæredygtighed.

EcoVadis tildeler Toyota ”Gold Level” for de resultater, virksomheden har opnået inden for bæredygtighed.I dag er mange af Toyotas kunder globalt førende inden for bæredygtighed, og de har sat sig ambitiøse mål, såsom halvering af CO2-udslippet eller ”nul ulykker” på arbejdspladsen.

 

Som et svar på kundernes øgede krav om at kunne dokumentere ansvarlighed over for samfundet, økonomien og miljøet har Toyota leveret data vedrørende bæredygtighed til EcoVadis for at få en bedømmelse.

 

EcoVadis er en betroet og velrenommeret organisation, der hjælper kunder med at overvåge bæredygtigheds-profilen hos deres leverandører på tværs af 150 brancher i 95 lande, og med at give et grundlag for at vælge ansvarlige samarbejdspartnere. TMHE opnår gode resultater i de fire bedømmelses-kategorier, som kan ses på EcoVadis’s resultatliste for materialehåndteringsbranchen: Miljø, arbejdspraksis, fair forretningsmetoder samt leverandører.

-At EcoVadis tildeler TMHE i guld viser vores engagement inden for bæredygtig udvikling og vores ambition om at bidrage til samfundet og til det miljø, vi arbejder i. Denne udmærkelse fra en uvildig organisation er en belønning til vores medarbejdere, der hver dag arbejder på at gøre TMHEs produkter og tjenester mere bæredygtige. Den viser vores kunder, at vi arbejder lige så målrettet med emnet, som de gør, udtaler Tom Schalenbourg, Director Sustainable Development hos Toyota Material Handling Europe.

 

Toyota Material Handling Danmark er en del af Toyota koncernen og har en årlig omsætning på 500 mio. kr. og mere end 240 medarbejdere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com