Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bestyrelsespris til Randers

Søgeord:

7. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tradium vinder Årets Offentlige Bestyrelsespris for professionelt bestyrelsesarbejde, fremsynet udvikling af skolen og solide økonomiske resultat.

Tradium vinder Årets Offentlige Bestyrelsespris for professionelt bestyrelsesarbejde, fremsynet udvikling af skolen og solide økonomiske resultat.Kåringen skete forleden på Årets Offentlige Bestyrelseskonference i København.

 

Netværket ønsker med prisen at fremhæve bestyrelser, der viser, hvordan principperne for ”God Selskabsledelse” virker i praksis i kombination med, at bestyrelsen rent faktisk skaber værdi.

 

For tre et halvt år siden blev Tradium skabt via en fusion af handelsskolen og teknisk skole i Randers. Med 3.200 årselever og 500 medarbejdere er det en stor uddannelsesinstitution i udvikling.

 

Bestyrelsesformand Søren Sørensen:

 

-Den anerkendelse og ikke mindst den omtale, prisen giver, får vores medarbejdere til at rette ryggen. Og for vores to elevvalgte bestyrelsesmedlemmer er det helt særligt. Jeg guider dem i godt bestyrelsesarbejde og fortæller dem, at deres stemme gælder, men de skal arbejde seriøst, og nu har de så lige fået at vide, at de er landets bedste. Se det skaber respekt om dem og om bestyrelsesarbejde for hele den unge generation.

Tradiums overskud på 10 mio. kr. i 2012 giver penge til at forbedre skolen og undervisningen. På undervisningssiden går bestyrelsen foran ved personligt at engagere sig i, at Tradium udbygger det internationale netværk af skolerelationer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com