Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tradium mødte kollegerne

Søgeord:

20. juni 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1279 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transport Vest i Brabrand.

I weekenden løb Transport Vest-messen af stablen i Brabrand ved Aarhus – i øvrigt den første af sin slags.

 

En af de virksomheder, der udstillede på transportmessen, var uddannelsesinstitutionen Tradium, hvor virksomhedskonsulent Suran Ahmed fik stor glæde ud af at møde og tale med branchekollegaerne og pleje netværket:

 

- Vi har talt med mange kolleger, og man taler jo sammen på en anden måde, når man mødes her, end man gør i hverdagen. Det er for eksempel en god lejlighed til at få talt med Frode Laursen, som vi jo igennem FL Driver Academy har et samarbejde med, siger Suran Ahmed og fortsætter:

 

- Men vi taler også med de andre uddannelsesinstitutioner, selv om de jo et eller andet sted er vores konkurrenter. Vi oplever alle, at vi til tider har hold, der ikke er fyldt helt op. Kan vi eksempelvis finde ud af at lave et samarbejde, hvor vi slår hold sammen, så de bliver fyldt op, spørger Suran Ahmed og tilføjer, at han dog også har en personlig interesse i at møde op på Transport Vest:

- Messen giver mig en chance for at gå rundt og se, hvordan udviklingen er blandt eksempelvis nye lastbiler, slutter Suran Ahmed, der selv har en fortid som lastbilchauffør.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com