Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tradium: Nyt kursuskatalog på gaden

Søgeord:

6. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Erhvervsskolen Tradiums brede udbud af voksen- og efteruddannelser målrettes direkte til det lokale og regionale erhvervsliv.

Erhvervsskolen Tradiums brede udbud af voksen- og efteruddannelser målrettes direkte til det lokale og regionale erhvervsliv.Kursuschef Helle Guldhammer, Tradium:

 

- Efter gode indspark fra erhvervslivet og en række af vore samarbejdspartnere har vi i planlægningen af vores udbud nu valgt at tænke mere langsigtet. Derfor lancerer vi nu et samlet udbud for et helt kalenderår. På den måde kan nye og kommende samarbejdsvirksomheder allerede nu vurdere, hvilket tidspunkt der passer dem bedst i forhold til at sikre medarbejderne relevant efteruddannelse.

Målrettet og branchespecifikt

Tradium understreger samtidigt over for erhvervslivet, at voksen- og efteruddannelse er mange forskellige ting. Tradium ønsker derfor at øge virksomhedernes kendskab til de mange tværfaglige muligheder, der findes for at kompetenceudvikle den enkelte medarbejder og dermed virksomhed.

- Vi har virkelig lagt os i selen for at kunne tilbyde små og mellemstore virksomheder i vores nærmiljø et inspirerende og relevant udbud af voksen- og efteruddannelse, fortsætter Helle Guldhammer.

Optimeret tilmeldelse

For at gøre det endnu nemmere for virksomhederne at tilmelde sig et kursus hos Tradium, indeholder samtlige kurser i Tradium-kataloget et såkaldt kvik-nummer.

 

Kvik-nummeret bruges, når virksomheder tilmelder medarbejdere til kurser på den fælles uddannelsesportal www.efteruddannelse.dk.

 

Det betyder dog ikke, at Tradium ikke gerne fortsat vil høre fra virksomhederne. Tradiums team af kursussekretærer hjælper således altid ved tilmelding og lignende.

Fleksible muligheder

Det brede udbud af voksen- og efteruddannelse tager primært afsæt i AMU, som spænder over en lang række fagspecifikke uddannelser. Tradium har bl.a. kurser inden for truckkørsel, maler- og svejsearbejde, it samt ledelse – og så en masse herimellem.

Helle Guldhammer:

 

- AMU giver unikke muligheder for at sammensætte uddannelsesforløb præcist som det passer den enkelte virksomhed eller medarbejder. Vi har således åbne hold, hvor virksomheden kan sende én eller flere medarbejdere af sted af gangen. Men vi har også rigtig meget erfaring i at tilrettelægge uddannelser tilpasset og målrettet den enkelte virksomhed, i vores eller deres faciliteter, afhængig af ønsker og behov.

 

Tradiums team af uddannelseskonsulenter kan kontaktes på telefonnummer 70 11 10 10. Uddannelsesaktøren har faciliteter på seks adresser i Randers, Hobro og Kolind. Det er også muligt at holde efteruddannelse på virksomhedernes egne adresser.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com