Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tradium vil finde de rigtige kurser

Søgeord:

16. juni 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

523 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tradium på Transport Vest.

Hos uddannelsesinstitutionen Tradium mener man, at uddannelse er nøgleordet, når konkurrencen om kunderne i transportvirksomhederne skal vindes.

 

På Transport Vest vil Tradium derfor præsentere gæsterne på standen for en række kurser, der, ud over de lovpligtige certifikat- og kvalifikationsuddannelser, også omfatter uddannelser inden for eksempelvis kundeservice, lastsikring, transportoptimering og kørsel med modulvogntog.

 

- Opdaterede medarbejdere, der kender den nye teknik, har en fornuftig adfærd og ved, at det er kunden, der i sidste ende betaler lønnen, er afgørende for, at der skabes gode resultater. For at fastholde og udvikle den enkelte medarbejder tilbyder Tradium at hjælpe virksomhederne med at afdække og finde de rigtige målrettede kurser og uddannelsesforløb, som opfylder virksomhedens behov, lyder det fra Tradium.

Ifølge Egon Dal, der er virksomhedskonsulent hos Tradium, er der forventninger om nogle gode faglige snakke på Transport Vest:

 

- Vi glæder os til at møde vores nuværende og kommende kursister og samtidig fortælle om de mange muligheder, der er på erhvervsuddannelserne og arbejdsmarkedsuddannelserne. Vi håber også at møde mange af de ledende medarbejdere og få en god snak om netop deres strategi på uddannelsesområdet, siger Egon Dal, der er virksomhedskonsulent hos Tradium.

 

Ud over Egon Dal vil Tradiums nye virksomhedskonsulent Niels Erik Nielsen også være til stede på uddannelsesinstitutionens stand på Transport Vest.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk