Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafikale ændringer på Køge Bugt Motorvejen

Søgeord:

24. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Trafikanterne på Køge Bugt Motorvejen skal forberede sig på ændringer i trafikken.

Trafikanterne på Køge Bugt Motorvejen skal forberede sig på ændringer i trafikken.Fra fredag 27. juni kl. 19 til mandag 30. juni forbereder entreprenøren en trafikomlægning på strækningen umiddelbart syd for tankanlægget ved Karlslunde.

 

Årsagen er, at arbejdet med at renovere den eksisterende vestlige brohalvdel er slut. Derfor fortsætter arbejdet nu med renovering af den østlige brohalvdel.

 

Efter trafikomlægningen er der fortsat tre nordgående og tre sydgående spor.

 

Frakørslen mod tankanlægget i nordlig retning bliver lagt ud på den nyetablerede permanente rampebro.

 

Omlægningen ventes at vare frem til udgangen af 2014, og udbygningen ventes færdig i 2015.

Nedrivning

Vejdirektoratet er i gang med at bygge en ny bro over Køge Bugt Motorvejen samt rive den eksisterende bro ned. Det betyder, at trafikken bliver berørt i de to kommende weekender.

Stilladset, der er opsat for at opføre en ny bro, der skal føre Mosede Landevej ved tilslutningsanlæg Greve S over motorvejen, skal rives ned. Det sker i weekenden fra fredag 4. juli fra kl. 19 til mandag morgen 7. juli kl. 06, samt fra fredag 11. juli kl. 19 til mandag morgen 14. juli kl. 06.

 

I den periode bliver trafikken indsnævret fra tre til to vejbaner i hver retning. Desuden er der nedsat hastighed fra 80 km/t til 50 km/t.

 

Arbejdet med at udskifte broen er lagt i sommerferien for at give færrest gener for strækningens trafikanter. Den nye bro bygges på et midlertidigt fundament ved siden af den eksisterende bro, og når den eksisterende bro er revet ned, skubbes den nye på plads.

Broen og det nye tilslutningsanlæg åbner efter planen igen 1. september 2014. Den nye bro og tilslutningsanlægget er en del af Vejdirektoratets udbygning af Køge Bugt Motorvejen fra 6 til 8 spor på strækningen Greve S - Køge.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com