Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafikanter spørges

Søgeord:

5. oktober 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

552 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fremkommelighed og tryghed skal undersøges.

Trafikanter på Køge Bugt Motorvejen vil snart blive spurgt om deres opfattelse af fremkommeligheden, trygheden og deres holdning til nogle af Vejdirektoratets nye tiltag på strækningen med vejarbejde.

 

Det sker tirsdag den 6. oktober og onsdag den 7. oktober, hvor repræsentanter fra Vejdirektoratet deler spørgekort ud på udvalgte ramper mellem frakørsel Lellinge og Solrød N på begge sider af motorvejen.

 

-Vi vil gerne blive klogere på trafikanternes oplevelser af vejarbejdet. På strækningen fra Greve S til Solrød S afprøvede vi blandt andet nogle nye tiltag, og vi vil gerne vide om trafikanterne synes de fungerede efter hensigten, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.

 

-Vi kan ikke undgå, at vores arbejde generer trafikanterne, og selv om vi har mange års erfaring, vil vi gerne have indblik i bilisternes køreoplevelse på strækningen med vejarbejde, og forsøge at gøre det endnu bedre nu på anden etape af udbygningen, fortsætter Robin Højen Madsen.

Vejdirektoratet udbygger Køge Bugt Motorvejen fra seks til otte spor mellem Greve S og Køge, og det er en af landets mest trafikerede veje med omkring 110.000 biler i døgnet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com