Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafik flyttes på inderste del af Holbækmotorvejen

Søgeord:

13. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Banedanmark anlægger en ny højhastighedsbane mellem København og Ringsted. Selskabet er nu nået til, at banen skal føres under Holbækmotorvejen i en 250 meter lang diagonaltunnel - lige som motorvejsbroen ved Brøndbyøstervej skal rives ned og en ny bro etableres.

Banedanmark anlægger en ny højhastighedsbane mellem København og Ringsted. Selskabet er nu nået til, at banen skal føres under Holbækmotorvejen i en 250 meter lang diagonaltunnel - lige som motorvejsbroen ved Brøndbyøstervej skal rives ned og en ny bro etableres.For at kunne gennemføre disse projekter har Banedanmark over de seneste måneder anlagt en midlertidig 6-sporet motorvej på den inderste del af Holbækmotorvejen.

 

I næste uge flyttes trafikken fra den eksisterende motorvej til den nye midlertidige motorvej.

 

Arbejdet med at flytte trafikken foregår som aften- og natarbejde, og skiftet sker i to etaper.

 

Aftenen og natten mellem tirsdag 17. og onsdag 18. juni i tidsrummet mellem kl. 19 og 06 flyttes trafikken ud af København mod Holbæk til den nye midlertidige motorvej.

Og den efterfølgende aften/ nat mellem onsdag 18. og torsdag 19. juni, ligeledes i tidsrummet kl. 19 til 06 forlægges trafikken i indadgående retning mod København fra Holbæk.

 

Den midlertidige motorvej har lidt smallere kørespor end en normal motorvej, og der er ikke noget nødspor. Det sammen med vejens forløb gør, at Vejdirektoratet af hensyn til både trafiksikkerhed og fremkommelighed nedsætter hastigheden til 80 km/t.

 

Derfor må trafikanter i myldretiden forvente lidt længere rejsetid på strækningen.

 

Banedanmark forventer, at arbejdet med diagonaltunnelen løber over 13 måneder. Derefter bliver trafikken lagt tilbage på den oprindelige Holbækmotorvej, når den er reetableret.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com