Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafikken på Helsingørmotorvejen lægges om i weekenden

Søgeord:

30. juli 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Trafikanter på Helsingørmotorvejen kan se frem til en omlægning af trafikken, så de fra lørdag den 2. august igen kan benytte tilslutningsanlæg

<12/>

Trafikanter på Helsingørmotorvejen kan se frem til en omlægning af trafikken, så de fra lørdag den 2. august igen kan benytte tilslutningsanlæg

<12/>

Anlægget er blevet udbygget til et fuldt anlæg, så det både er muligt at komme til og fra nord, hvor det tidligere kun var muligt at komme til og fra syd.

 

Tilkørselsrampen mod København og frakørselsrampen fra Helsingør ved

<12> åbnes lørdag den 2. august kl. 12.00. Samme dag åbnes tilkørselsrampen mod Helsingør kl. 14.00, og frakørselsrampen mod Vedbæk åbnes kl. 17.00.
Samme dag bliver til- og frakørselsramperne ved tilslutningsanlæg <11> Sandbjerg lukket lørdag den 2. august kl. 17.00. Dog bliver rampen mod København holdt åbent. Fra juli 2015 vil tilslutningsanlæg <11> blive nedlagt permanent. I stedet kan <12> i nordgående retning benyttes. Broen over Gøngehusvej vil blive lukket samtidig.
Ved tilslutningsanlæg <13> Gl. Holte vil de sydvendte ramper blive lukket for trafik søndag den 3. august kl. 07.00, mens den sidste tredjedel af den nye bro, der fører Øverødvej/Langhaven over motorvejen, bygges. Der vil være skiltet med en omkørselsrute for at komme på motorvejen ved Øverødvej/Langhaven.
De nordvendte ramper ved <13>, som har været lukket, mens de første to tredjedele af den nye bro blev bygget, vil blive åbnet op igen fra søndag den 3. august kl. 8.00.
Arbejdet betyder, at trafikanterne i weekenden lørdag den 2. august og søndag den 3. august skal være særligt opmærksomme på skiltningen på stedet.
Trafikomlægningen er en del af Vejdirektoratets arbejde med at udbygge Helsingørmotorvejen fra 4 til 6 spor på strækningen Hørsholm S – Gl. Holte. /mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com