Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafikken på Holbækmotorvejen normaliseres

5. oktober 2015  |  

Tunnel-arbejde er snart afsluttet.

Fra mandag morgen den 12. oktober kører trafikken igen på Holbækmotorvejens oprindelige vejforløb i Brøndby.

 

Banedanmark afslutter arbejdet med den jernbanetunnel, der skal føre den nye bane mellem København og Ringsted under Holbækmotorvejen. Og derfor kan trafikken nu lægges tilbage.

 

Omlægningen af trafikken sker i to etaper. Natten mellem onsdag den 7. og torsdag den 8. oktober lægges trafikken om i østgående retning, mens den vestgående trafik lægges om natten mellem mellem søndag den 11. og mandag den 12. oktober.

 

Hastigheden vil fortsat være 80 km/t. et stykke tid endnu, da der mangler striber og autoværn i de to tidligere overledninger. I forbindelse med det afsluttende arbejde vil der forekomme natlige spærringer af vognbanen tættest på midterabatten i begge retninger i to til tre uger. Når alle afsluttende arbejder er overstået vil hastighedsbegrænsningen på 80 km/t. blive ophævet, så man igen må køre 110 km/t på strækningen.

Den midlertidige motorvej blev anlagt i forsommeren 2014 på en 800 meter lang strækning for at skabe plads til etableringen af jernbanetunnellen under den eksisterende Holbækmotorvej

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

466 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com