Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafikken til og fra Billund atter normal

Søgeord:

3. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Et fragtfly på gale vej gav søndag forsinkelser og aflyste fly i Billund Lufthavn, men nu skulle trafikken atter være normal.

Et fragtfly på gale vej gav søndag forsinkelser og aflyste fly i Billund Lufthavn, men nu skulle trafikken atter være normal.Fly letter og landet atter normalt fra Billund Lufthavn, som søndag har været plaget af forsinkelser og aflysninger, efter et russisk fragtfly kørte af banen.

 

Fragtflyet kørte af banen søndag morgen uden nogen form for dramatik eller tilskadekomne, da det skulle svinge. Men da næsehjulet efterfølgende røg ud i rabatten sad flyet fast, og det har det skabt forsinkelser for andre fly fra Jyllands største lufthavn.

 

Ifølge check-in.dk vejer det firemotorers Antonov 124-fragtfly op mod 400 tons, hvis det er fuldt lastet, og det gjorde det vanskeligt at få flyet op på banen igen.

Billund Lufthavn måtte have hjælp fra Falck, der sendte to større køretøjer til stedet. Sammen med lufthavnens to brandbiler lykkedes det at trække fragtflyets næsehjul fri af græsset.

 

Nogle afgange og ankomster blev helt aflyst eller omdirigerede til andre lufthavne, men der var enkelte fly, der godt kunne lette og lande, selv om fragtflyet holdt i vejen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com