Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafiksikkerhed anno 2018

Søgeord:

18. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

133 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Arla Foods hædret med trafiksikkerhedspris.

 

Rådet for Sikker Trafik og Forsikring og Pension afholdt for nylig Trafiksikkerhedskonferencen 2018, der satte fokus på den nyeste viden om trafiksikkerhed, og hvad man som virksomhed skal være opmærksom på for chaufførernes sikkerhed og trafiksikkerheden.

 

På konferencen blev Arla Foods hædret med Sikker Trafik Erhverv-prisen for selskabets arbejde med at få de ansatte til at køre mere sikkert på vejene. Selskabets cirka 750 chauffører kører omkring 40 mio. kilometer på vejene hvert år.

 

- Det er vigtigt at hædre de virksomheder og ansatte, der gør en særlig indsats. Hver ulykke i trafikken er én for mange. Derfor er det meget positivt, at der er nogle, der går foran og viser, at det er muligt at påvirke de ansattes kørsel i en mere sikker retning, siger Mogens Kjærgaard Møller, administrerende direktør i Rådet for Sikker Trafik.

Prisen til Arla blev overrakt af transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen på vegne af juryen, der består af repræsentanter for Rådet for Sikker Trafik, Forsikring & Pension, politiet og Dansk Industri.

 

Arla fik blandt andet prisen, da deres indsats på trafiksikkerhedsområdet har betydet færre ulykker og skader, mindre stress blandt chaufførerne, et lavere brændstofforbrug og øget medarbejdertilfredshed.

 

- Vi er glade for den anerkendelse, vi har fået i dag. Vi er meget stolte af, at det er anden gang, vi modtager prisen. Det beviser, at vores vedholdende arbejde med at have fokus på trafiksikkerhed er nyttigt. Vores arbejde med at højne sikkerhedsniveauet har haft den sideeffekt, at vi har sparet 450.000 liter brændstof om året og vi har fået et markant bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen, siger Peter Sørensen, transportchef i Arla Foods.

På Trafiksikkerhedskonferencen blev der også uddelt den særlige pris, ”Årets Ildsjæl”, der hvert år gives til en ansat, der har gjort en særlig indsats for trafiksikkerheden. Prisen gik i år til servicechef Kim Foss fra firmaet Krüger Aquacare i Gentofte for sin vedholdende indsats med at sætte fokus på sin egen og kollegaernes kørsel i trafikken, så de ansatte er mere opmærksomme bag rattet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com