Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trafikstyrelsen: Vi behandler alle ens

Søgeord:

17. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Trafikstyrelsen afviser forskelsbehandling af private og offentlige virksomheder – men vil ikke kommentere konkret sag.

Trafikstyrelsen afviser forskelsbehandling af private og offentlige virksomheder – men vil ikke kommentere konkret sag.På baggrund af sagen med Fredericia Kommune, som blev omtalt i TTN forleden, der tilsyneladende i en periode har udført persontransport med flere busser end der var tilladelser til, uden det har fået nogen konsekvenser for de ansvarlige bag kommunens vognmandsfirma, har TTNs rettet henvendelse til Trafikstyrelsen for at høre om der sker nogen forskelsbehandling.

 

Under hensyn til, at der tale om en godkendt buskørselsvirksomhed, der i en kortere periode for et år siden har udført ulovlig kørsel ved samtidig at anvende flere busser, end der er udstedt tilladelser til virksomheden, agter Trafikstyrelsen ikke at anmelde forholdet til politiet, skrev styrelsen i en mail til redaktionen ved Fredericia Lokalavisen.dk.

TTNs redaktion har derfor rettet henvendelse til Trafikstyrelsen og spurgt om Fredericia Kommune forvaltningsmæssigt er blevet behandlet på samme som måde, som hvis det havde været en sammenlignelig privat virksomhed, der havde handlet på samme måde som kommunen har gjort.

 

Trafikstyrelsen har ikke mulighed for at udtale sig om den konkrete sag, men der finder ikke nogen forskelsbehandling sted.

 

- Nej det gør vi ikke. Vi behandler alle ens og sagsbehandlingen beror altid på en vurdering af den enkelte sag, siger kommunikationsmedarbejder ved Trafikstyrelsen, Mads Gundelund Gerlach til TTN.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com