Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trailerproducent styrker profil

Søgeord:

31. marts 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1250 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Randers-virksomhed udvider forhandlernet og hyrer topchef.

Den danske trailerproducent MTDK A/S med hovedsæde i Randers, der producerer og sælger et bredt udvalg af trailere under navnet AMT trailer, styrker nu organisationen med ansættelse af en administrerende direktør.

 

Morten Tang, indehaver af MTDK, forklarer:

 

- Efter en årrække med stærkt stigende salg i Danmark har jeg nu vurderet, at tiden er inde til at tage næste skridt i udviklingen af MTDK. Derfor er det min hensigt at udvide antallet af både sælgere, forhandlere og servicepartnere i Danmark. Samtidig er der med virkning fra 1. april 2015 indgået en landsdækkende eneforhandleraftale i Sverige med selskabet SCANVO AB med hovedsæde i Varberg. Efter etableringen af MTDK i 2005 og frem til i dag, hvor vi sælger mere end 300 enheder om året med en ambition om at nå op på et samlet salg på minimum 800 enheder om året i Skandinavien, inden 2020, må jeg også erkende at organisationen skal styrkes på alle områder.

Det bliver nu med en ny topchef i spidsen.

Morten Tang:

 

- Da mine egne kompetencer hovedsageligt ligger inden for udvikling og produktion, har jeg igennem længere tid overvejet at indsætte en adm. direktør til at forestå den daglige drift, men det har naturligvis været en overvindelse at overdrage ansvaret af den daglige drift til en anden i et selskab, jeg ejer personligt, men jeg ser det som en absolut nødvendighed for at opnå vores målsætning. Derfor er det mig en glæde, at jeg med ansættelse af Carsten Sørensen som adm. direktør overlader ansvaret til ham at implementere den samlede udviklingsplan for MTDK A/S i Skandinavien.

 

Morten Tang har kendt Carsten Sørensen i en årrække, både som kunde i hans tid som adm. direktør hos PEMA Last og Trailerudlejning A/S og senest som adm. direktør hos MTDK’s forhandler på Sjælland.

- Med ansættelsen af Carsten Sørensen er jeg overbevist om, at MTDK A/S også i fremtiden vil fremstå som en professionel og seriøs samarbejdspartner hos vore kunder og leverandører, tilføjer Morten Tang.

 

Carsten Sørensen tiltræder stillingen i morgen 1. april og fratræder samtidigt stillingen som adm. direktør hos CPH Trucks A/S i Greve. Her vil han dog fremover forsat være en del af både bestyrelsen og ejerkredsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com