Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport 2017 åbner i dag

Søgeord:

23. marts 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

691 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transportmessen i Herning åbnes i dag af transportminister Ole Birk Olesen (LA).

 

Når dansk vejgodstransport i dag torsdag og frem til og med lørdag mødes på Transport 2017 i Herning, så er der lagt op til udstillerrekord og forhåbentlig publikumsfremgang.

En af dem, der glæder sig til at møde gæsterne på messen erbrancheorganisationen ITD’s formand Gert Jakobsen.

 

- Jeg håber på at se rigtig mange medlemmer med deres familier på messen, for jeg glæder mig til at møde dem til en snak om, hvordan det går i branchen. Lære dem bedre at kende og lytte til, hvad der optager dem, siger Gert Jakobsen og afslører, at han også selv har sin hustru med til Herning.

 

- Jeg glæder mig afsindigt til transportmessen, for det er den allerstørste messe i Danmark, som både vognmænd og dermed også vores medlemmer kommer til. For her mødes vognmænd, chauffører, politikere og andre, der hører til branchen, for at snakke på tværs, siger han.

Når Gert Jakobsen har lyttet til medlemmerne, vil han også fortælle dem om, at medlemmerne i ITD generelt har det godt.

 

- Der er desværre nogle, der har haft en lidt sløv opstart på 2017. Men der er også mange, der har rigtig travlt, så jeg håber, at 2017 generelt ender med at blive et godt år, siger formanden.

 

Dermed ikke sagt, at der ikke er udfordringer. For det er der, men ITD har også bud på at hjælpe medlemmerne med nogle af opgaverne. Det er en af grundene til, at ITD er med på messen for at fortælle sine medlemmer, kunder og andre interesserede om de mange muligheder, et medlemskab af brancheforeningen giver. En stor del af de muligheder og løsninger er digitale.

- Digitalisering er meget vigtig, og det er vejen frem. Det er vigtigt at vise medlemmerne nye veje til at løse deres opgaver, og vi vil gerne vise vognmændene, hvad vi har og kan, siger Gert Jakobsen.

 

Formanden håber, at rigtig mange medlemmer vil komme forbi stand 7111 i hal J, hvor ITD’s medarbejdere står klar med kaffe, overraskelser, et godt tilbud eller med gode råd.

 

ITD er også at finde med en mindre stand hos busvognmændene i hal H på plads 6104.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com