Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport 2017

Søgeord:

28. februar 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1752 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Optimistisk transportbranche møder individuelle kundeønsker.

På Skandinaviens største transportmesse, Transport 2017, er det i langt højere grad de kundespecifikke løsninger end standardprodukter, der fremvises inden for opbygninger og påhængskøretøjer.    
 
Hjulene er begyndt at rulle igen i den danske transportbranche. Den positive udvikling viser sig blandt andet ved øget efterspørgsel på individuelle og specifikke løsninger inden for opbygninger, kraner og påhængskøretøjer, og det tilbyder flere af de deltagende virksomheder til Transport 2017.
 
BP Trailer A/S er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i at lave 100 procent kundetilpassede produkter til transportbranchen. De arbejder gerne længe på et projekt for at nå frem til, hvad den enkelte kunde har behov for. Et af de specialfremstillede produkter, som virksomheden fremviser på messen, er BP Trailers fireakslede udtrækssættevogn til transport af langtømmer.
 
- Nichearbejde inden for transportbranchen er et specielt dansk fænomen. Fordi landet ikke er større, end det er, skal små og mellemstore vognmandsforretninger kunne løse mange forskellige transportopgaver, og derfor har de brug for individuelle løsninger. For første gang har vi leveret en fireakslet tømmertrailer i Danmark. En kunde, som fik en toakslet trailer sidste år, var så begejstret, at han gerne ville have en fireakslet også. Vi præsenterer den lastet med tømmer på messen, fortæller salgschef Jens Erik Platz fra BP Trailer.
 
Hurtig og fleksibel vejhjælp
Transport 2017 kommer også til at byde på fleksible serviceløsninger. TIP Trailer Services, der blandt andet udlejer trailere til logistikvirksomheder og vognmandsfirmaer, præsenterer deres nyhed TIP Roadside Nordic, der kan håndtere breakdowns i hele Europa 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
 
- Vi ser en øget efterspørgsel på fleksibilitet. Noget af det dyreste for virksomheder i transportindustrien er, hvis trailerne står stille, men med vores service og vejhjælp kan vi lynhurtigt få dem ud at køre igen, siger Christian Hatting Petersen, der er Nordic General Manager hos TIP Trailer Services. Han uddyber:
 
- Transport 2017 er den vigtigste messe på det danske marked, og vi ser derfor meget frem til at få mulighed for at møde både eksisterende og potentielle kunder og fremvise vores nye tiltag, som blandt andet er TIP Roadside, dæk, tank-trailere, moving floors med mere.
 
Styr en kran med virtual reality-briller
En helt særlig nyhed inden for kraner, opbygninger og påhængskøretøjer kan også findes til Transport 2017. SAWO A/S, Nordeuropas største leverandør af lasthåndteringsudstyr, præsenterer en knap 3.000 kvadratmeter stor stand spækket med mange forskellige produktnyheder. På standen bliver der blandt andet indrettet en skovafdeling med en simulator i et førerhus. Det er muligt at prøve simulatoren HiVision, som er helt ny på markedet.
 
- HiVision til skovkraner er en innovativ nyhed, der gør det muligt at styre kranen inde fra lastbilens førerhus med virtual reality-briller og joysticks. Som den første i branchen gør HiVision det muligt for kranføreren at sidde sikkert i førerhusets varme i stedet for at fryse i en hytte ved siden af kranen. Det øger både sikkerheden, udsynet og komforten for brugeren, fortæller marketingkoordinator hos SAWO, Vivian K. Knudsen.
 
De mange produktnyheder kan alle opleves til Transport 2017 fra 23.-25. marts i MCH Messecenter Herning.
 
Fakta
Transport 2017 er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen og gennemføres for 14. gang i MCH Messecenter Herning i dagene 23.-25. marts 2017.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com