Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport bidrog til OK-rekordresultat

Søgeord:

19. april 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

409 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Overskud på over en halv mia. kr.

Vækst på flere forskellige forretningsområder – herunder transportområdet – bidrog til, at OK-koncernen netop har præsenteret et rekordresultat i årsregnskabet for 2017, der viser et overskud på 537 mio. kr.

 

Henrik Dehn, markedschef i OK:

 

- Vi har formået at udvikle innovative løsninger, der følger efterspørgslen på markedet, til vores kunder. Samtidig har vi haft fokus på at udvide vores netværk af Truck Diesel stationer. Og vi oplever et stigende salg til internationale kunder, siger Henrik Dehn.

 

Blandt andet fortæller markedschefen, at OK og tyske DKV har indgået et samarbejde, der samler fordelene fra de to kort i ét og samme kort – ”OK DKV”, der er målrettet eksport- og busvognmænd, der tanker meget i udlandet.

OK oplyser, at hele selskabets organisation har haft et konstant fokus på at optimere kundeoplevelsen i form af eksempelvis innovative abonnementsløsninger og digitale betalingsløsninger, hvilket også er kendetegnende for udviklingen på transportområdet.

 

- I forhold til digitale løsninger på transportområdet har vi blandt andet løsningen med SMS-tankninger, som blev udviklet for en årrække siden, fordi vi kunne se en stigende efterspørgsel blandt vores kunder. SMS-tankning er en løsning, der øger sikkerheden, og den kan bruges hos kunderne efter behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens Truck Diesel kort eksempelvis er beskadiget, og han står og skal tanke, men den kan også bruges som eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen, når der tankes på en af OK’s Truck Diesel-stationer, siger Henrik Dehn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com